Meer dan 40 jaar ervaring in tankbouw

Desplentere-Lannoy is expert in tankbouw in binnen- en buitenland. Wij produceren en transporteren alle soorten bovengrondse en ondergrondse tanks in metaal. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod van kunststoffen tanks, tank toebehoren, pompen, opvangbakken en bijhorende accessoires aan.

Ontdek ons aanbod
Waarom kiezen voor Desplentere-Lannoy

Met meer dan 40 jaar ervaring in tankbouw wordt u bijgestaan door een team van vakmensen die weten van aanpakken. Wij verdelen metalen tanks van 100% eigen fabricaat, alsook andere tanks en toebehoren. Als het over tankbouw gaat kan u rekenen op kwaliteit en service.

Lees meer

Ruim assortiment

We beschikken over een ruim aanbod van opslagtanks, bovengronds en ondergronds, alsook tanktoebehoren, pompen, opvangbakken, enz.

Advies op maat

We streven naar een klantgerichte service waarbij we u begeleiden op verschillende vlakken en volgens de wetgeving. We denken steeds mee voor de beste oplossing.

Onberispelijke kwaliteit

Iedere tank ondergaat een strenge kwaliteitscontrole voor deze ons bedrijf verlaat. In onze productieafdeling primeren vakmanschap en kwaliteit.

100% eigen fabricaat

Wij bieden metalen tanks aan die 100% eigen fabricaat zijn. Al onze metalen tanks worden gefabriceerd in onze eigen productieruimte te Torhout.

Onze bestelling is goed aangekomen. Super en snelle service! Bedankt.

D. Devolder, Oostkamp
Vuur & Vlam

Met Vuur & Vlam bieden we vuurschalen aan die zorgen voor warmte en een gezellige sfeer, zowel tijdens de zomer als de winter. Tijdens een tuinfeest, een zomerse barbecue of gewoon voor het plezier kunnen jong en oud genieten van knetterende houtblokken en een aangename sfeer. Vuur & Vlam zorgt voor onvergetelijke momenten!

Lees meer
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.