Verkoop & verhuur van vuurschalen

Met Vuur & Vlam bieden we kwalitatieve vuurschalen aan die buiten zorgen voor warmte en gezelligheid.

Gezellig buiten in zomer en winter

Het maken en gebruiken van vuur is één van de belangrijkste uitvindingen van de mens. Vuur geeft warmte en licht, en wordt gebruikt voor het bereiden van voeding. Onze vuurschalen zijn dan ook de perfecte oplossing om te genieten tijdens een zomerse barbecue, tuinfeest of een gezellig samenzijn in uw tuin. Een vuurschaal schept onvergetelijke momenten en laat je gasten genieten.

Onze vuurschalen

Onze vuurschalen zijn vervaardigd uit onbehandeld staal en kunnen heel het jaar door buiten blijven staan. Het standaardgamma bestaat uit 3 soorten vuurschalen nl small, medium en large. Wat de poten betreft zijn er verschillende varianten beschikbaar zoals buispoten, geplooide poten of extra hoge poten.

Wij hebben zopas een vuurschaal gekocht van 160 diameter. Een prachtig stuk, perfect geleverd en zalig om de zomerse avonden door te brengen. Ideaal om tot rust te komen en te genieten. Bedankt!

P. Desutter, Torhout
Huur onze vuurschalen

Naast de verkoop van onze vuurschalen bieden we onze huurschalen ook te huur aan, per dag of voor het weekend. Indien u na het gebruik beslist om de schaal aan te kopen, dan vervalt de huurprijs. Vragen of interesse in het huren van één van onze vuurschalen? Contacteer ons en we helpen u graag verder.

Contacteer ons