Verkoop van haspels

Dankzij onze kwalitatieve haspels houdt elke professional het veilig en ordelijk op de werkplaats. Stevigheid en gebruiksgemak kenmerken elke haspel. Nood aan een luchthaspel, drukhaspel, waterhaspel of brandstofhaspel? Wij maken het werk van uw medewerkers gemakkelijker en efficiënter.

Verhoog veiligheid en productiviteit op de werkvloer

Binnen elk werkproces zijn efficiëntie en veiligheid belangrijke factoren. Slanghaspels en kabelhaspels verhogen de veiligheid en verminderen risico's op ongevallen. Efficiëntie en duurzaamheid gaan bij Desplentere-Lannoy hand in hand. 

Losliggende kabels of slangen op de werkvloer zijn ongetwijfeld nadelig voor de productiviteit en de duurzaamheid. Haspels zorgen ervoor dat het eenvoudig wordt om kabels en slangen snel op te bergen na gebruik zodat de slijtage wordt beperkt en ze minder snel beschadigd raken door intern transport. Door het doelmatig plaatsen van haspels kan u de volledige reikwijdte van uw ruimte bereiken en verhoogt u de productiviteit op de werkvloer.

Onze kabel- en slanghaspels

We bieden elke professional een breed gamma aan haspels voor verschillende toepassingen. Luchthaspels, drukhaspels, waterhaspels, brandstofhaspels, elektra haspels, aarding haspels van onder meer de merken Raasm, Mavel, Zeca, Piusi en Ramex werden zorgvuldig uitgekozen. Elke haspel wordt voor elke klant zorgvuldig samengesteld op basis van techniek, functionaliteit en veiligheid, dit voor verschillende sectoren zoals bos-, land- en tuinbouwsector, schoonmaaksector, industriesector, automobielsector, transportsector, luchtvaartsector, enz. 

Bent u op zoek naar een geschikte slanghaspel? Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons gerust en we gaan voor jou op zoek naar de gepaste oplossing.

Het kiezen van de geschikte haspel

Nood aan een haspelsysteem voor een specifieke professionele toepassing? Dan adviseren wij om doelgericht op zoek te gaan en alle relevante informatie te verzamelen. Om een haspel te vinden die bij uw toepassing past houdt u best rekening met de toepassing, techniek en aandrijving, lengte en diameter, het materiaal en de montage.

Ons aanbod
Een vraag?

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie over een kabel- of slanghaspel, wilt u een prijsaanvraag doen? Ook als het gaat over een haspel die u niet terug vindt op onze website, kan u terecht bij ons. Het gamma is zeer uitgebreid waardoor het voor ons onmogelijk is deze allemaal op de website te plaatsen. Contacteer ons vrijblijvend, wij helpen u graag bij uw zoektocht.

Contacteer ons